Catalog de produse

COPERTATOR

Copertator Renz Private Bind

Copertator Renz Private Bind

2300 lei

Budget Renz Private Bind pentru legarea cu arcuri din plastic pentru volume mici de lucru.Caracteristicile Renz Private Bind Binder:• are dimensiuni compacte;• echipat cu o ajustar..

Copertator Renz Combinette

Copertator Renz Combinette

10584 lei

Renz Combinette este cel mai tânăr model din linia de lianți de la renumitul producător german. În ciuda costului relativ scăzut, Renz Combinette va putea satisface nevoile unui bi..

Copertator Renz Combi-S

Copertator Renz Combi-S

11230 lei

Renz Combi S este o mașină de cusut manual de la linia unui renumit producător german. Renz Combi S va putea satisface nevoile unei organizații cu un flux mare de documente sau un ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
COPERTATOR

Binder, producător de broșuri, broșură sunt toate nume pentru același dispozitiv de birou.
Este destinat capsării, legării prin arcuri de foi de hârtie îtr-o broșură.

Desigur, nu veți găsi un legător de cărți în fiecare birou. Dar dacă utilizați prezentări tipărite, fișe, manuale și documente similare în lucrarea dvs., atunci utilizarea brosorului vă va simplifica viața și vă va face materialele tipărite mai prezentabile și mai interesante.
Totuși , dacă aveți dubii în alegerea bindere, operatorii noștri sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați  direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR.BUCUREȘTI 14.