Catalog de produse

COPERTATOR

Copertator U558

Copertator U558

1530 lei

Copertator pentru legare cu arc de plastic în stil modern. Mâner confortabil în formă de U, corp metalic, toate cuțitele care pot fi oprite, reglare adâncime a perforației.Toa..

Copertator T318

Copertator T318

1720 lei

• Copertator personal• Legare pe un arc metalic• Reglarea adâncimii (adâncimea) perforației• Limitator de dimensiune a hârtiei• Limitator de prindere cu arc• Un mâner, folosit..

Copertator Renz Private Bind

Copertator Renz Private Bind

2300 lei

Budget Renz Private Bind pentru legarea cu arcuri din plastic pentru volume mici de lucru.Caracteristicile Renz Private Bind Binder:• are dimensiuni compacte;• echipat cu o ajustar..

Perforator T30B

Perforator T30B

2560 lei

..

Copertator S9026

Copertator S9026

2770 lei

Copertator pentru legare cu arc din plastic. Capacitate de perforare - 22 de coli, care va satisface chiar și cea mai pretențioasă imprimantă.Design modern, toate caracteristi..

Copertator T619

Copertator T619

2865 lei

Copertator pentru arc din plastic T619 este un dispozitiv manual care oferă oportunități ample: lucrul cu diverse formate, inclusiv formate nestandard, control separat al perf..

Copertator Renz Combinette

Copertator Renz Combinette

10584 lei

Renz Combinette este cel mai tânăr model din linia de lianți de la renumitul producător german. În ciuda costului relativ scăzut, Renz Combinette va putea satisface nevoile unui bi..

Copertator Renz Combi-S

Copertator Renz Combi-S

11230 lei

Renz Combi S este o mașină de cusut manual de la linia unui renumit producător german. Renz Combi S va putea satisface nevoile unei organizații cu un flux mare de documente sau un ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
COPERTATOR

Binder, producător de broșuri, broșură sunt toate nume pentru același dispozitiv de birou.
Este destinat capsării, legării prin arcuri de foi de hârtie îtr-o broșură.

Desigur, nu veți găsi un legător de cărți în fiecare birou. Dar dacă utilizați prezentări tipărite, fișe, manuale și documente similare în lucrarea dvs., atunci utilizarea brosorului vă va simplifica viața și vă va face materialele tipărite mai prezentabile și mai interesante.
Totuși , dacă aveți dubii în alegerea bindere, operatorii noștri sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați  direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR. ISMAIL 9.