Atenție! Citiți termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Utilizarea site-ului  va obligă să respectați următorii termeni și să acționați în conformitate cu acestea. Dacă nu sunteți de acord cu termenii de utilizare a site-ului - nu-l mai utilizați. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare din momentul publicării lor.

 Utilizarea site-ului

 Utilizatorii au dreptul de a vizualiza și descărca materiale site-ului  PRINTERRA.MD numai pentru uz personal, necomercial, numai cu condiția să păstreze toate informațiile privind drepturile de autor și alte informații cu privire la dreptul de proprietate, care sunt cuprinse în materialele originale ori orice copie a lor.

 Se interzice modificarea , copierea, republicarea, distribuirea , afișarea, sau utilizarea in orice alt mod pentru scopuri publice sau comerciale  a materialelor acestu site(PRINTERRA.MD). Utilizare materialelor de pe acest site(PRINTERRA.MD) pe alte site-uri sau retele de calculatoare este strict interzisa .

 Întregul conținut prezentat pe Site este supus dreptului de proprietate intelectuală al PRINTERRA.MD. Toate mărcile comerciale și denumirele la care se face referire în materialele site-ului sunt proprietatea deținătorilor lor.

 Orice modificare sau utilizare a conținutului acestui site în orice scop fără permisiune specială reprezintă o încălcare a dreptului de autor și a drepturilor civile ale site-ului. Utilizarea conținutului site-ului fără acordul scris prealabil al PRINTERRA.MD este strict interzisă.

 Exonerarea de la raspundere

 Materialele și serviciile acestui site sunt furnizate "ca atare", fără garanții. PRINTERRA.MD ia toate măsurile posibile pentru a asigura acuratețea și actualizarea continutului de pe Site.Materialele și serviciile furnizate pe acest site, precum și  produsele și prețurile menționate în acestea, pot fi modificate în orice moment fără notificare. Prin urmare, PRINTERRA.MD nu poate garanta exactitatea, completitudinea și relevanța materialelor, programelor și serviciilor furnizate pe acest site.

 În cazul pierderii relevanței materialelor și serviciilor de pe acest site, PRINTERRA.MD nu este obligata să le actualizeze. PRINTERRA.MD în nici un caz nu este  răspunzătoare pentru orice daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune-interese din profituri pierdute, pierderea datelor sau întreruperea de afaceri) care decurg din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau rezultatele utilizării acestui site.

 Înregistrarea pe site

 Înregistranduva  pe site înseamnă că ați citit Politica de securitate a site-ului și sunteți de acord să furnizați informații exacte și corecte despre dvs. și  informațiile dvs. de contact. După completarea formularului de înregistrare primiți un login și o parolă, de care sunteți responsabil. Aceasta înseamnă că vă asumați răspunderea pentru toate acțiunile efectuate sub numele dvs. de utilizator și parola pe site. În caz ca vă pierdeți datele de înregistrare, vă obligați să ne anunțați.

 Feedback și comentarii

 Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale PRINTERRA.MD sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizati o alta persoana sau entitate. PRINTERRA.MD isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati PRINTERRA.MD  licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul PRINTERRA.MD de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi  PRINTERRA.MD pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

PRINTERRA.MD isi rezerva dreptul de a folosi datele cu caracter personal ale utilizatorilor finali, captate in propriile sisteme in urma procesarii tranzactilor pentru comunicari comerciale ulterioare in functie de necesitati.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați Termenii și condițiile și să acționați în conformitate cu acestea.