Catalog de produse

3) Cum să resetez imprimanta Epson XP-3100, ca să fie fără Cip?


    Avem o veste bună pentru dvs. - acum vă puteți reseta de sine statator propria imprimantă, transformându-o într-o imprimantă fără cip. După această acțiune, imprimanta nu va solicita anularea electronică a nivelului de cerneală , ceea ce înseamnă că imprimarea va fi fără întreruperi forțate și opriri bruște. Anterior, acest lucru a fost disponibil numai pentru profesioniștii noștri, care lucrează în centrele de reparatii, acum pentru fiecare utilizator, ce deține imprimanta, cu jet de cerneală, PU Epson XP-3100 din seria Expression Home. 

Pentru resetare, veți avea nevoie de:

  • Un PC sau laptop cu sistem de operare Windows;
  • Cablu USB;
  • Cheie de activare;
  • Software special INKCHIP Firmware, Inkchip Activation, care poate fi descărcat gratuit pe site inkchip.net;

Pentru a efectua corect procedura, respectați instrucțiunile noastre pas cu pas:

  1. Conectați MFP-ul la rețea, dar nu-l porniți.
  2. Conectați-l prin cablu USB la calculator.
  3. Introduceți imprimanta în modul de resetare prin apăsarea combinației de tastatura - (anulare) + (săgeată stânga) + (săgeată jos) + (pornire). Țineți apasat - aproximativ  5 secunde până când pe display apare un mesaj de serviciu.
  4. Pe calculator, startați aplicația INKCHIP Firmware și faceți totul conform sfaturilor, până când veți vedea firmware-ul și dispozitivul, care va fi afișat ca necunoscut.
  5. După selectarea datelor necesare, faceți clic pe Start și Da, după care veți începe acțiunea, pe care ați selectat-o. În procesul algoritmului, pe display se vor schimba setările, iar când se va finisa procesul , se va afișa cuvântul FinishedFaceți clic pe butonul OK pentru a opri aparatul.
  6. Porniți MFP prin buton și startați programul INKCHIP Activation pe PC.
  7. În fereastra aparută a programului, selectați Epson XP-3100, dacă nu apare PU, faceți clic pe Refresh.
  8. Faceți clic pe butonul activare online, introduceți cheia de activare, dar preventiv salvați-o, deoarece poate fi necesară  în cazul reinstalării repetate.
  9. Faceți clic pe OK și stingeti MFP de la butonul.  După ce ați resetat dispozitivul, porniți-l doar cu un sistem de alimentare cu cerneală continuă, instalat și alimentat, astfel încât să nu apară dopuri de aer. Amintiți-vă, că după manipularea făcută, nu va fi posibilă actualizarea software-ului XP-3100, deoarece acest lucru îl va duce la starea inițială și resetarea va trebui să fie restabilita.

Dificil cu alegerea sau aveți întrebări?

Vă pot ajuta mereu, specialiștii noștri, de la compania Printerra, care sunt permanent în contact la adresa Chisinau, str. Izmail 9.

Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.