Catalog de produse

4) Imprimanta multifuncțională Epson (XP - 2100)


    Gama actualizată de dispozitive multifuncționale, de folosire casnică, ale companiei "Epson". Expression Home este încântată de faptul că în gama sa există nu numai modele scumpe, ci și modele destul de accesibile pentru fiecare doritor. În categoria dată se include și Epson XP-2100, care în continuare va fi discutat.

    MFP-ul are o funcționalitate de bază, care este suficientă pentru a efectua sarcini de imprimare, copiere și scanare la domiciliu. Acesta va fi de neînlocuit într-o familie în care există elevi și studenți, deoarece cu ajutorul acestuia puteți imprima rapoarte și rezumate, puteți face copii ale notelor și a altor materiale.

Principalele caracteristici ale PU

    În interiorul imprimantei, Capul de imprimare Micro Piezo funcționează cu o paletă CMYK cu patru culori, care este standartă în acest tip de aparate. Acest lucru înseamnă că va fi disponibil chiar și o imprimare foto cu o rezoluție de5760x1440 DPI și va fi posibil de a obține fotografii, direct la domiciliu, fără a fi nevoie să contactați un centru foto profesional.

Alte caracteristici XP-2100 includ:

        În ciuda faptului că MFP-ul este foarte simplu și nu este ceva de prisos, dezvoltatorii au decis să-i dea o caracteristică. El fiind potrivit pentru imprimarea prin sublimare, iar acest lucru este un mare avantaj pentru imprimanta cu jet de cerneală obișnuită. Cu el, puteți face printuri pe haine sau pe obiecte voluminoase, dacă aveți în stoc consumabile potrivite pentru acest lucru.

      Avantaje și dezavantaje :

        • Epson XP-2100 are dimensiuni compacte de 390 x 300 x 146 mm și o greutate de 4 kg, de aceea nu vor apărea probleme cu plasarea pe masa de lucru.

          • În plus, are un nivel scăzut de zgomot, deci poate fi pus chiar și în camera copiilor.
          • De asemenea, consumă puțină energie electrică, ceea ce prezintă un beneficiu, deoarece utilizarea sa nu va afecta bugetul familiei.
          • Este compatibil cu hârtie A4, care este încărcată în tava de alimentare superioară.

          • Viteza care permite obținerea a 4 documente color și 8 documente alb-negru în 1 minut pe formatul internațional ISO.  Acestă viteză poate fi mărită la 15 și 27 de documente, respectiv, dacă activați modul negru, dar acest lucru va afecta calitatea imprimărilor.
          • Funcția de imprimare a imaginilor fără margini.
          • Rezoluția scanerului este de 1200x2400 DPI.
          • Copiați rapid, atât originalele monocrome, cât și cele colorate.
          • Prezența unei conexiuni prin cablu USB și wireless prin Wi-Fi cu suport Direct, ceea ce face posibilă gestionarea tehnicii de pe smartphone și tabletă fără o conexiune activă la internet.
          • Control ușor de pe smartphone prin intermediul aplicațiilor de marcă Epson.
          Desigur, există și dezavantaje, care nu sunt atât de semnificative.

          • De exemplu, producătorul a decis să nu amplaseze un ecran pe panoul de control, deoarece panoul de control constă doar din șase butoane tactile.
          • De asemenea, nu există cablu USB inclus și trebuie să aveți grijă să-l procurați separat.
          • În general, putem spune că neajunsurile sunt puține, prin urmare recomandăm acest MFP tuturor celor care caută un aparat bun la un cost redus.

          Dar totuși dacă doriți să vă consultați cu specialiștii nostri, o puteți face la adresa Chisinau, str. Izmail 9., compania Printerra.

          Ieşire din cont

          Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

          Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.