Catalog de produse

5) Se permite conectarea a două CISS la o imprimantă?

    PU moderne sunt universale, deoarece au fost folosite de mult timp nu numai pentru imprimarea fotografiilor și documentelor. Ele sunt indispensabile pentru sublimare, cu ajutorul lor puteți obține afișe, etichete și autocolante, precum și o gamă largă de alte produse tipărite.  Majoritatea utilizatorilor știu acest lucru și se bucură, dar se confruntă cu problema înlocuirii unui tip de consumabile pe altul, deoarece se știe că cerneala, care este potrivită pentru imprimarea sublimării, nu poate fi utilizată pentru a imprimarea fotografiilor și invers. Pentru a o rezolva, cei mai ingenioși utilizatori au ajuns la ideea de a conecta la imprimanta lor, două CISS.

Merită să facem acest lucru ?

Riscuri posibile

Din păcate, este posibil să se vorbească despre siguranța conectării a două sisteme de alimentare continuă cu cerneală la dispozitivul de imprimare numai dacă există un singur tip de consumabile, de exemplu, de la diferiți producători. În același timp, puteți observa uneori transferul incorect al anumitor culori pe amprente, dar acest lucru nu afectează performanța PU.

Atunci când un CISS funcționează pe cerneală solubilă în apă, iar celălalt pe pigment, și le conectați alternativ la imprimantă, în funcție de sarcinile pe care trebuie să le rezolve, atunci riscați să scoateți mecanismul PU din funcțiune. Datorită amestecării compoziției de diferite tipuri, pot apărea cheaguri și sedimente care înfundă duza capului de imprimare, atunci când se trece de la o cerneală la alta, trebuie spălat bine capul de imprimare. Dacă nu se efectuiază acest lucru, în cel mai bun caz, va trebui să înlocuiți PG, ceea ce nu este ieftin, iar în cel mai rău caz, să cumpărați un nou dispozitiv de imprimare.

Raționalizarea

Luați în considerare faptul că deconectarea și conectarea sistemelor de alimentare neîntreruptă durează ceva timp. Va trebui să pierdeți un pic de timp, pentru că numai spălarea capului imprimantei ocupă un timp. Dacă doriți să utilizați diferite consumabile pentru a lucra cu două sisteme si doriți să rezolvați această situație, atunci vă recomandăm să faceți totul mai ușor – să cumpărați diferite imprimante pentru aceasta. La prima etapa, va trebui să cheltuiți bani, dar cumpararea neplanificată vă va permite să lucrați mai productiv și să vă economisiți timpul.

Nu este necesar să cumpărați noi modele scumpe, în magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de imprimante bugetare, care se disting prin fiabilitate și durată lungă de funcționare. Aici puteți alege CISS și orice tip de cerneală compatibilă, la prețuri accesibile. 

Aveți nevoie de ajutor în alegere ?

Scrieți, în chat, consultanților noștri online sau contactaține cu ajutorul datelor acestea.

Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.