Catalog de produse

6) Modalități de a economisi cerneala, atunci când imprimați o fotografie


    Exploatarea unei imprimante cu jet cerneală, uneori afectează starea financiară, în deosebi este simțită de cei care au nevoie să imprime foarte mult și des. Dacă vii cunoscută această situație și căutați o cale de ieșire din ea, încercați să respectați recomandările noastre privind utilizarea PU în timpul imprimării fotografiilor:

  1. Imprimați cât doriți. Doriți o poză? Setați un exemplar în setări. Dacă doriți să faceți o copie de testare, reduceți-o în dimensiune și schimbați modul de la "de înaltă calitate" la "schiță". Dacă doriți să vedeți cum vor fi transferate mai multe fotografii pe suport, imprimați banda de contact.
  2. Reduceți saturația. După cum s-a dovedit, cu cât este mai mic indicele de saturație, cu atât sunt necesare mai puține consumabile pentru a obține imaginea. Desigur, acest sfat nu este potrivit pentru cei care folosesc imprimanta cu jet de cerneală în scopuri comerciale și profesionale angajate în fotografie, grafică sau design. La domiciliu, ele pot fi folosite în siguranță.
  3. Activați modul monohrom. Saturația, în general, poate fi setată la zero și apoi imprimanta va oferi o imagine alb-negru, ceea ce înseamnă că nu va folosi cerneala coloră, în dependență de modelul PU, pentru că este mai bine să dezactivați consumul de vopsea de o anumită culoare prin meniul de setări.
  4. Reduceți rezoluția imprimării. Acest lucru poate schimba calitatea, dar cu cât mai puține puncte pe inch, cu atât mai puțin veți avea nevoie de cerneală, în timpul imprimării fotografiilor, puteți încerca acest lucru prin setările imprimantei sau prin oricare dintre programele de redactare a imaginilor.

    Dacă toate aceste sfaturi nu prea ajută la economisirea vopselei și trebuie să cumpărați în mod regulat cartușe originale, atunci pur și simplu înlocuiți-le cu consumabile alternative. Pentru cei care au nevoie să imprime în volume mari, au fost create, în mod special, CCD și CISS. Acestea sunt cumpărate o singură dată și apoi sunt alimentate după necesitate. Diferența unui sistem de cerneală continuă este că are capacități donatoare de volum mai mare, deoarece vopseaua va trebui să fie adăugată foarte rar, deși va depinde de cât de mult imprimați.

Pe pagina noastră printerra.md puteți găsi CISS și CCD la orice model de PU, cum ar fi Epson, HP, Brother și Canon. Acestea vă vor dovedi că imprimarea color poate fi disponibilă tuturor, iar funcționarea imprimantei este profitabilă.

Dacă aveți întrebări sau dificultăți în alegerea consumabilelor, puteți să vă consultați mereu la operatorii de asistență tehnică sau consultanții noștri online sau contactaține cu ajutorul datelor acestea.

Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.