Catalog de produse

7) Reguli de bază pentru aplicarea și stocarea cernelei inksystem

Prelucrarea materialului înainte de imprimare

    Înainte de a aplica imprimarea pe țesătură cu cerneală textilă Inksystem, trebuie tratată cu un primer. Acesta va crea un strat protector pe ea, care nu va permite consumabilelor să se absoarbă complet. Alegeți un grund pentru țesături întunecate, colorate sau albe, în funcție de hainele pe care veți imprima. Unele lichide trebuie diluate înainte de utilizare, de aceea citiți cu atenție instrucțiunile de pe flacon. Aplicați grundul pe material , înainte de imprimare, fără a uita, că trebuie de lăsat ca să se usuce.

Acest lucru vă va ajuta:

  • Pulverizatoarele, cu ajutorul lor, lichidul este pulverizat în zona în care va fi transferat desenul și apoi uscat la o temperatură mai mică de + 100 ° C.
  • Dispozitive speciale pentru auto-umplere sau mașini de instalare. Folosindu-le, aplicați grundul la o viteză minimă și uscați la o temperatură sub + 100 ° C.
  • De asemenea, nu uitați că cerneala inksystem trebuie fixată în mod necesar pe material după imprimare. Alegerea metodei de fixare depinde de țesătura cu care lucrați, dar în orice caz va fi intervalul de temperatură de la +150°C la 170 °C și intervalul de timp de la 90 până la 120 de secunde. 

Cerințe pentru PU:

Pentru a obține un rezultat mai bun de imprimare, nu numai că trebuie să stocați și să utilizați corect cerneala Inksystem, ci și să alegeți aparatul potrivit pentru aceste scopuri.

Deci, ar trebui să fie cu:

  • Tract de cerneală etanșă;
  • Degazare - mai ales este necesar atunci când se aplică imprimarea de mare viteză;
  • Sistem intern de circulație a cernelei cu capul de imprimare activat;
  • Dispozitiv de control al temperaturii în duze;
  • Funcția de curățare automată PG.

Amintiți-vă că numai cu condiția imprimării constante, imprimanta dvs. nu va atinge problema de uscare a cernelei textile pe capul de imprimare. Dacă îl lăsați fără muncă pentru o lungă perioadă de timp, atunci pregătiți-vă pentru spălarea și conservarea PG, pentru care se cumpără un lichid special. Atunci când îl utilizați, acordați atenție faptului că cerneala nu se scurge în absorbitor și capul păstrează bine soluția de conservare. În timpul turnării sale pe ansamblul de parcare, vă sfătuim să opriți dispozitivul și, după o metodă manuală să parcați PG-ul. De asemenea, trebuie de umplut cartușele cu lichid, fără a uita că trebuie de schimbat o dată la 3-4 zile.

Inksystem este cerneală textilă-consumabilă, cu care puteți crea printuri luminoase și durabile pe haine si accesorii. Pentru a face acest lucru posibil, nu ignorați regulile de exploatare și depozitare a consumabilelor. Puteți procura o astfel de cerneală în magazinul nostru online Printerra.md, la un preț accesibil.

Mai aveți întrebări ?

Puteți să le adresați consultanților online, operatorilor de asistență tehnică sau contactaține cu ajutorul datelor acestea.

Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.