Catalog de produse

10) Care SACC de ales, tipuri de sisteme și diferențele lor?


    Dacă decideți să faceți imprimarea la domiciliu mai profitabilă și mai puțin costisitoare, atunci este timpul să cumpărați un sistem de alimentare continuă cu cerneală. După aceasta, veți uita de cartușele scumpe de unică folosință și veți putea obține sute de documente text și fotografii luminoase, pentru albumul de acasă, cu un cost minim.

În magazinul nostru online veți găsi patru tipuri de sisteme:

  • Clasic, numit piramidă;
  • Original;
  • Contactless sau SACFC cu design avansat;
  • Industrial, care este creat pentru imprimante de format mare.

 

Care dintre ele trebuie de ales pentru printarea la domiciliu?

Pentru a face acest lucru, trebuie să luați în considerare caracteristicile lor și să determinați cum diferă unul de celălalt.

Clasic - este primul SACC (sistem de alimentare continuă cu cerneală) produs de compania Inksystem. El a apărut cu mulți ani în urmă și nu mai este la fel de relevant ca înainte, dar pe site-ul nostru printerra.md puteți găsi în continuare modificările sale de 4 și 6 culori, cu un volum de rezervoare de cerneală de 100 ml.

În locul lui a venit un sistemul Original, principalul avantaj al căruia este designul îmbunătățit al donatorilor, care este disponibil de afi procurat pentru imprimante de patru, cinci și șase culori și este alimentat cu cerneală obișnuită, cu ajutorul la o seringă sau cu rezervoare speciale cu capac de scurgere.

Avantajele SACFC:

Mai modern, SACFC este (sistem de alimentare continuă fără contact), care are un volum redus la 70 ml și este încă dezvoltat numai pentru Patru culori. Se umple cu borcane speciale, care sunt potrivite pentru el. Soluția KeyLock maximizează procesul de adăugare a consumabilelor și elimină riscul de revărsare a vopselei.

A fost numit sistem fără contact, deoarece cerneala din sticle intră imediat în donatori fără contact cu mediul extern. Acest lucru a fost posibil, datorită supapelor speciale de pe orificiile de umplere care se deschid numai atunci când sunt plasate în orificiul de umplere al CISS pentru o anumită culoare, ceea ce înseamnă că nu le puteți amesteca.  

Pentru a lua o decizie cu privire la alegerea SACC, decideți care dintre ele va fi mai convenabil de a fi utilizat. Vedeți unde o veți plasa și ce se va potrivi în interiorul casei dvs. În SACFC, totul este cât mai concis și mai sigur. Este ermetic și nu va trebui să vă faceți griji că cerneala se poate vărsa. Monitorizarea nivelului de cerneală va fi convenabil prin ferestre transparente. Dacă doriți să controlați complet procesul de furnizare a consumabilelor în dispozitivul de imprimare, alegeți sistemul Original, care este complet realizat din plastic transparent și nu vă aduce probleme în circulație.

Dacă aveți întrebări sau dificultăți în alegerea dvs. și doriți să vă consultați cu specialiștii nostri, o puteți face la adresa Chisinau, str. Izmail 9., compania Printerra.

Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.