Catalog de produse

11) Epson, Canon sau HP – ce marcă este mai bună?

    Cei care se gândesc să procure o imprimantă, în primul rând Epson, Canon și HP sunt lideri printre producătorii de imprimante cu jet de cerneală. Să înțelegem care este diferența dintre PU-ul lor și dacă există în general, pentru a înțelege pe ce să atrageți atenția atunci când faceți alegerea.

Tehnologia de imprimare

Epson produce imprimante cu tehnologie de imprimare piezoelectrică. Pentru a da o picătură de cerneală, piezocristalul cu diafragma care se află în aparat transformă curentul electric în energie mecanică, ceea ce, la rândul său, formează și împinge vopselele din capul de imprimare.

Dispozitivele Canon și HP sunt termoizolante și încălzesc cerneala la o temperatură de 500 ° C pentru a crea un bulă de gaz care împinge consumabilele pe suport. Această metodă de imprimare este numită și Bubble-Jet de la cuvântul "bubble", care se traduce ca "bulă".

Pentru dvs., acest lucru înseamnă că atunci când porniți o imprimantă Epson cu rezervoare de cerneală semi-goale, nimic critic nu se va întâmpla,  pur și simplu va da imagini de calitate slabă cu benzi albe. Refacerea rezervelor de consumabile și o curățare de sistem vor rezolva totul. Dacă același lucru se întâmplă și cu HP și Canon, atunci procesul de încălzire a cernelei în ele, în cazul în care cerneală nu este, poate fi deteriorat capul de imprimare și va trebui să fie schimbat pe unul nou.

Preț

Canon și Hewlett-Packard au în arsenalul lor jeturi foarte ieftine, prețul fiind de câteva ori mai mic decât cel mai bugetar de la Epson. Faptul este că în anii ' 80, HP a lansat capete de imprimare de unică folosință, care au fost plasate pe cartușe. Astfel, a fost redus costul dispozitivelor și a fost majorat prețul consumabilelor. Pentru a înlocui în modelele moderne ale acestor dispozitive un set de două cartușe – negru și tricolor - trebuie să plătiți până la 70% din costul inițial al imprimantei. În plus, este imposibil să le puneți pe CISS, deoarece va depinde de funcționarea cartușelor de unică folosință cu capete încorporate și nu va putea servi mult timp.

Epson a făcut un cap de imprimare care este plasat în interiorul imprimantelor.  Acest lucru vă permite să le conectați CISS, precum și să utilizați alte tipuri de consumabile compatibile, economisind astfel o sumă mare pe ele. Acest argument va fi esențial pentru cei care achiziționează imprimanta în scopuri comerciale sau pentru cei care intenționează să imprime ediții mari acasă sau la birou. În general, înainte de a cumpăra este necesar să se analizeze așteptările de la imprimantă și ce cerințe trebuie de satisfăcut, și deja pe baza acestei determinări de ales producătorul de marcă.

Dacă aveți întrebări sau dificultăți în alegerea dvs. și doriți să vă consultați cu specialiștii nostri, o puteți face la adresa Chisinau, str. Izmail 9., compania Printerra.

Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.