Catalog de produse

12) Poate lucra imprimanta fără driver?

    Există o opinie că proprietarii de dispozitive de imprimare nu pot lucara fără drivere, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. De exemplu, dacă faceți imprimări de pe gadget-urile mobile, atunci este suficient să descărcați aplicația Epson iPrint pe smartphone sau tabletă, care este potrivită pentru sistemele de operare iOS și Android. Dacă utilizați un PC, pentru a imprima , atunci veți avea nevoie de driver, dar acest lucru nu înseamnă că fără PU nu va putea funcționa. 

Destinație

Driverul - este un software care transformă sarcinile standard ale calculatorului în lucrări pentru un anumit dispozitiv de imprimare. Acesta oferă un set de instrucțiuni specifice care ajută două dispozitive diferite să interacționeze corect.

Se utilizeaza  pentru a controla astfel de parametri, cum ar fi:

  • Calitate;
  • Viteză;
  • Dimensiuni medii;
  • Reproducerea culorilor.

    În plus, el este implicat în aplicarea a procedurilor de servicii. Dacă aveți un MFP, atunci aveți nevoie de un driver atât pe printer, cât și pe scaner, care sunt instalate cu un singur pachet. De obicei, ele sunt furnicate pe un CD. Adevărat, mai multe laptop-uri moderne sunt fără CD-ROM, atunci trebuie să descărcați arhivele driverelor de pe site-urile oficiale ale producătorilor PU-Epson, Canon, HP, Brother. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cunoașteți sistemul de operare. Fiți atenți să nu descărcați software-ul de la resurse Internet necunoscute, pentru că, puteți descărca fișiere virusate.

Aveți nevoie de ajutor ?

Scrieți în chat, consultanților noștri online sau contactaține cu ajutorul datelor acestea.

Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.