Telefoane
Dep. vânzări: (022) 803-381
Suport tehnic: (022) 540-375

Cum să imprimați un poster acasă?

posters-1
Acasă și la locul de muncă, mulți se confruntă cu nevoia de a imprima un poster sau o afișă. Acest lucru poate fi cauzat de dorința de a vă decora camera cu fotografii de idoli sau de natură, să atârnați în birou o reproducere a tabloulurilor dvs. preferate sau să faceți o felicitare pentru angajați cu viitoarea vacanță.

 

Deci, ce este un poster?

 

Posterul poate fi orice imagine de format larg care este utilizată pentru decorarea camerelor, precum și pentru scopuri de informare sau publicitate.

 

posters-2

Afișele pot fi ușor descărcate de pe Internet, alegând imaginea care vă place sau creând propria

 

A doua opțiune este potrivită pentru cei calificați în domeniu care sunt familiarizați cu Photoshop sau cu alți editori grafici. Apropo, puteți crea un poster acum și în programe speciale, cum ar fi generatori sau designeri de postere și cu aceste programe pot să se descurce oricine.

 

Cum să imprimați un poster pe foi A4

 

Pentru a imprima un poster nu este suficient doar să cumperi o imprimanta foto. Faptul este că această tehnică funcționează adesea cu purtători de format A4 standard, dar aveți nevoie de un format larg, care este adesea folosit doar de profesioniști. Dacă sunteți proprietarul exact al acestui lucru, atunci imprimarea posterelor și afișelor nu va fi dificilă. În caz că  nu dețineți așa echipament va fi mai complicat. Vă oferim mai multe soluții la problemă.

 

1. Utilizați aplicația web BlockPosters

Probabil cel mai simplu mod de a obține rapid imaginea dorită este să apelați la serviciul specializat BlockPosters. Pentru a face acest lucru, ar trebui mai întâi să descărcați imaginea selectată pe server - ar trebui să fie de dimensiunea, rezoluția și calitatea maximă, deoarece rezultatul final depinde de aceasta. Apoi decideți dacă doriți o orientare portret sau peisaj, alegeți dimensiunea și numărul de coli imprimate.

 

posters-3

 

După ce ați făcut toate acestea, veți primi un link pentru a descărca fișierul PDF. După ce l-ați deschis, veți vedea posterull dvs, care a fost deja tăiat în foi A4. Trebuie doar să le salvați, să le imprimați și să le puneți împreună, folosind orice bază pentru acest lucru.

 

2. Utilizați serviciul foto PicsPrint

 Din păcate, chiar și cele mai populare programe care sunt folosite pentru a lucra cu imagini nu au funcția de a le împărți în părți. Printre acestea, PicsPrint iese în evidență. După ce ați deschis acest utilitar:

 1. În meniul de mai sus, faceți clic pe pictograma baghetei magice și în lista care apare, faceți clic pe «Poster Wizard».


  posters-8

 2. După ce deschideți fereastra în care doriți să selectați imaginea care urmează să fie imprimată ca poster și setați setările de imprimare, faceți clic pe butonul «Next».

 3. Într-o fereastră nouă, veți vedea informații despre orientarea și dimensiunea suportului media, precum și despre dispozitivul de tipărire. Dacă trebuie să le schimbați, dați clic pe «Change», dacă nu, faceți clic pe «Next».

 4. posters-9

 5. Selectați unde va fi importat posterul de imprimare - de pe hard disk, scaner sau cameră atașată - și specificați imaginea dorită.

  posters-10

 6. După ce vedeți fotografia în fereastra expertului, faceți clic pe «Next».
 7. Specificați setările de divizare de-a lungul și peste, apoi faceți clic pe «Next».

  posters-11

După ce ați făcut toate acestea, va trebui să puneți un semn în fereastra de lângă «Print document», faceți clic pe «Finish» și obțineți mai multe părți ale afișului pe care trebuie doar să le lipiți împreună.

 

3. Selectați modul Poster Printing în setările imprimantei.

 

Puțini oameni știu că imprimarea de postere pe o imprimantă fotografică convențională este posibilă după ce funcția Poster Printing este selectată în setări, ceea ce mărește imaginea la dimensiunile mai multor pagini.

 

posters-4

 

Această funcție este valabolă doar pentru utilizatorii cu un computer care rulează cu Windows. Pentru a le folosi:

 1. Deschideți fereastra driverului imprimantei


  posters-5

 2. În fila «Main», selectați calitatea imprimării - schiță, text, fotografie sau cea mai bună fotografie.
 3. Selectați tipul de suport pe care îl veți tipări.
 4. Setați dimensiunea dorită a afișului și orientarea acestuia - peisaj sau carte.
 5. Dați clic pe «Page Layout» - «Multi-page» - «Poster Printing».

  posters-6

 6. Selectați marimea dorită  2x1,2x2, 3x3, 4x4.
 7. Selectați «Borderless» pentru a face fotografiile fără frontiere și nu trebuie să le tăiați.
 8. Faceți clic pe «Settings» și configurați tipărirea posterului - aici puteți selecta toate fragmentele pentru tipărire, sau doar unele.

  posters-7

Pentru a verifica ce sa primit, trimiteți o copie de test pentru la imprimare, dacă este în regulă, imprimați celelalte fragmente dorite ale posterului și apoi combinați-le într-una. După cum puteți vedea, chiar și fără a avea o imprimantă de format mare la îndemână, puteți imprima un poster. Trebuie doar să stocați la timp, să alegeți opțiunea potrivită pentru implementarea acestei idei și să urmați instrucțiunile.