Telefoane
Dep. vânzări: (022) 803-381
Suport tehnic: (022) 540-375

Cum puteți imprima o fotografie de pe telefon la imprimantă? Toate metodele!

kak-pechatat-foto-s-telefonaModelele moderne de smartphone vă permit să trimiteți fotografii și documente direct pentru imprimare de pe telefon 

 

Telefoanele mobile sunt atât de ferm înrădăcinate în viața noastră de zi cu zi, încât au înlocuit camerele, computerele și multe alte tehnici. Acestea ne ajută să rezolvăm problemele de lucru - să trimiteți și să primiți poștă, să editați documente, de asemenea, de neînlocuit în vacanță, atunci când aveți nevoie pentru a face fotografii sau clipuri video. Ca urmare, într-un smartphone sau într-o tabletă stocăm un număr mare de documente text și foto. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că din când în când există o nevoie de imprimare.

La cumpărarea unei imprimante foto pentru casă sau chiar pentru utilizarea de birou, nu întotdeauna se acorde atenție la astfel de caracteristici tehnice importante ca prezenta Wi-Fi și capacitatea de a lucra cu serviciile de cloud.

 

Imprimarea prin conexiune USB sau Wi-Fi

 

Proprietarii de imprimante vechi și telefoanele care au o ieșire USB Host, și au driverele necesare sau o aplicație specială USB Connection Kit, pot încerca să personalizeze imprimarea. Cei care au dispozitive HP, trebuie doar să descărce programul ePrint, care vă permite să vedeți toate imprimantele și MFP conectate prin USB emise de acest brand.

 

 wifi_printingConexiunea WiFi este una dintre cele mai rapide căi de a trimite un fișier pentru imprimare de pe un smartphone

 

Este mai ușor, desigur, când dispozitivul de imprimare și dispozitivul mobil acceptă Wi-Fi. În acest caz, este necesar să activați Wi-Fi Direct în setări și să trimiteți fișierul la imprimat - cea mai ușoară și mai rapidă cale și este posibilă numai atunci când sunteți proprietarul unei imprimante de nouă generație. Cu imprimante mai vechi va trebui înainte de imprimare sa va conectați direct la router prin WPS. Pentru aceasta aveți nevoie de:

  1. sa controlati dacă routerul dvs. acceptă o conexiune WPS;
  2. dezactivați filtrarea adreselor MAC și verificați dacă rețeaua este criptată;
  3. specificați numele rețelei și parola acesteia, în plus, uitați-vă la cutia router-ului sub codul PIN de opt cifre.

După activarea WPS, în browser introduceți 192.168.1.1 în câmpul de autentificare și în câmpul de parolă - admin. De asemenea, nu uitați să specificați opțiunea ENABLE deschizând secțiunea "Securitate". Butonul de căutare de rețea de pe router nu atingeti până când nu este stabilită conexiunea, în plus, nu uitați că dispozitivele trebuie să fie oprite pentru câteva minute.

 

 

Cloud Printing

 

Dacă imprimanta are un autocolant tip "Cloud Print Ready", atunci sunteți foarte norocos. Puteți imprima de pe telefonul smartphone după ce vă conectați la Internet și vă înregistrați la unul dintre serviciile cloud, ceea ce este suficient astăzi. Dacă nu există o astfel de funcție, utilizați computerul pentru a adăuga imprimanta la setările Chrome și înregistrați-vă la Google.

kak-pechatat-foto-s-telefona-oblachnaya-pechat

Imprimarea în cloud vă permite imprimati fotografii și documente de oriunde din lume cu accesul la e-mail

Luând un smartphone pe sistemul de operare Android, descărcați una dintre aplicațiile propuse:

  1. Imprimantă virtuală este o dezvoltare Google, prin care pur și simplu trimiteți documente sau fotografii pentru a imprima, asociați conturi și dispozitive de imprimare.
  2. Cloud Print — are aceleași funcții ca și "Imprimanta virtuală", care vă permite să imprimați o listă de contacte, capturi de ecran, sms, fișiere din rețeaua socială Facebook.
  3. Print Share — vă permite să imprimați fișiere în MS Excel, PDF, MS PowerPoint, MS Word, în plus, un calendar, o listă de apeluri și contacte și pagini web vizualizate. Aplicația în sine este gratuită, însă funcționalitatea sa este disponibilă complet după plata cheii.
  4. Dropbox – stocare cloud pentru care trebuie mai întâi să creați un cont pe computer și apoi să descărcați aplicația, să o accesați la telefon și să salvați fișierele necesare. După aceea, le puteți vedea pe PC și le puteți imprima.

 


 

Imprimarea de pe gadget-uri pe iOS

 

Dacă aveți o imprimantă foto cu hârtie fotografică de 10x15 în fața dvs., dar în mâini un iPhone sau iPad, aplicațiile menționate mai sus nu vor funcționa pentru dvs., cu excepția Dropbox, desigur. Pentru gadgeturile Apple, există o serie de alte programe care vă vor ajuta să imprimați imaginea corectă, printre care:

  1. Apple airPrint — vă permite să imprimati o fotografie din format digital pe suport media în câteva taste. Numai această funcție ar trebui să fie susținută de imprimantă, și nu există multe astfel de dispozitive, și toate acestea sunt de la cele mai recente inovatii.
  2. Handy Print — convenabil, dar cu bani, pe care trebuie să îl instalați și pe computer.
  3. Printer Pro — o aplicație care vă permite să imprimați prin alte programe. Pentru a face acest lucru, selectați "Deschidere în ..." și faceți clic pe Dropbox, de exemplu.

 

ios_printing

Pentru imprimarea fotografiilor și a documentelor, Apple recomandă utilizarea tehnologiei AirPrint

 

Dacă aveți nevoie să imprimați orice fișier din telefon, puteți utiliza aplicații moderne și de proprietate create direct de producătorii de imprimante. Acestea includ Epson iPrint și HP ePrint Enterprise, care se conectează automat la dispozitivele compatibile fără fir, permițându-vă să imprimați chiar și prin e-mail.

 

Bonus: instrucțiuni video pentru configurare