Telefoane
Dep. vânzări: (022) 803-381
Suport tehnic: (022) 540-375

Transport și plată

 

Condiții de livrare

  • Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare între orele 10:00 – 17:00.
  • Comenzile primite pînă la ora 12:00 sunt livrate în aceiași zi. Comenzi primite după ora 12:00 sunt livrate ziua următoare.
  • Comenzile primite în zilele de odihnă (a doua jumătate a zilei de sîmbătă sau duminica) sunt prelucrate luni.
  • Livrarea pe teritoriul or. Chișinău constituie 50 lei, pretul este calculat marimele coletului.
  • Curierul vă va contacta cu 30 de minute pînă la livrarea produsului.

 

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirei produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se permite deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea talonului de garanție D-voastra acceptați că nu aveți reclamații față de produs.

Greutate, kg Livrarea Chisinau, lei Livrerea in tara, lei
От 0 до 5 kg 50 70
От 6 до 20 kg 60 90
От 21 до 50 kg 85 155
От 51 до 100 kg 125 275
От 101 до 150 kg 190 340
От 150 до 300 kg 295 495

 

Livrarea produselor se efectuează doar pe teritoriul Republicii Moldova , în afara de Transnistria.

Atenție! 
În serviciul curierului nu intră montarea, instalarea și conectarea tehnicii, demonstarea caracteristicilor produsului și explicarea metodelor de exploatare a acestuia. Recomandăm să faceți cunoștință cu instrucțiunea de exploatare înainte de a începe să utilizați produsul comandat.

Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează de către compania de curierat «Новаяпочта». Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei. Costul pentru livrarea comenzii depinde de greutatea produsului.


 

Achitarea

Achitarea în numerar.

Achitați comanda in lei curierului, care a efectuat livrarea. Curierul, acceptând plata, vă transmite împreună cu bunurile un bon de plată și cupoane de garanție (dacă reprezentați o persoană juridică, veți primi, de asemenea, documentele necesare).

Plata fără numerar 

Dacă la înregistrarea în magazinul nostru ați indicat că reprezentați o persoana juridică, puteți utiliza o metodă de plată fără numerar. După ce ați fost de acord cu detaliile comenzii, veți primi o factură pentru plată fără numerar. Bunurile vor fi expediate în termen de 1-2 zile de la primirea banilor în contul nostru curent. Împreună cu bunurile veți primi un card de garanție și o factură. Nu uitați să eliberați o procura cu semnătura directorului și sigiliul întreprinderii persoanei care va primi bunurile sau să aveți sigiliul întreprinderii împreună cu el. Pentru a spori viteza procesării a comenzii, confirmați plata prin telefon sau prin e-mail, specificând numărul comenzii.

 

 
Plata online prin card bancar (VISA / MASTERCARD/ AMERICAN EXPRESS)

Puteți plăti o achiziție pe site printr-un card bancar Visa sau MasterCard atunci când faceți o comandă prin alegerea opțiunii Card bancar (VISA / Mastercard) în secțiunea Opțiuni de plată. Fiind sigur că informațiile de contact sunt completate corect, faceți clic pe butonul "Achită". Apoi, sistemul vă redirecționează către pagina de plată bancară, unde va fi necesar să introduceți detaliile cardului bancar și să confirmați comanda făcând clic pe butonul "Achita". Livrarea mărfurilor este posibilă numai după confirmarea plății.

Puteți plăti online cu Visa și MasterCard fără comision.

Ridicare la sediu companiei
Prin plasarea comenzii pe site aveți posibilitatea a ridica comanda dumneavoastră la adresa: orașul Chișinău, str. București 14.

Express Livrare in raza Chisinaului in decurs de 2 (doua) ore - 80 lei