Catalog de produse

Chemare curier

Lăsați o cerere

Managerul nostru vă va contacta în scurt timp pentru a clarifica toate detaliile.

Puteți apela oricând un meșter pentru reparația echipamentelor de birou. Pentru a apela expertul, sunați-ne la (022) 803-381 sau completați un formular special "aplicație online". Curierul nostru va ajunge la biroul unde se află echipamentul de birou defect la un moment convenabil pentru dvs., va prelua echipamentul defect, iar apoi echipamentul de birou este trimis la centrul nostru de service pentru diagnosticarea ulterioară, acord cu clientul cu privire la costul reparației și reparația.

După ce toate lucrările de reparații au fost finalizate, specialiștii din centrul de service PRINTERRA reanalizează diagnosticarea echipamentului pentru a asigura calitatea lucrărilor de reparații, ca echipamentul dvs. să vă poată servi în continuare. După care echipamentul va fi livrat către dvs.

Cum să sunați la un meșter pentru repararea echipamentelor de birou?

Pentru repararea echipamentelor de birou, clienții noștri utilizează serviciul. ”Chemare curier". Pentru a apela un curier în legătură cu reparația echipamentelor de birou, utilizați una dintre următoarele metode:

APEL CURIER PENTRU REPARAREA ECHIPAMENTELOR DE BIROU

Denumirea serviciuluiPreț, Lei
1.Chemare curier în raza Chișinăului70
Apreciem fiecare comandă și ne stăruim întotdeauna să ne asigurăm că clienții noștri vor întări încrederea în noi.