Catalog de produse

IMPRIMANTE CU BANDĂ

Imprimanta Epson LabelWorks LW-400
Imprimanta Epson LabelWorks LW-400VP

EPSON

Imprimanta Epson LabelWorks LW-400VP

2079 lei

Găzduit într-o husă de transport robustă, cu o jachetă de cauciuc de protecție și două benzi de 4 metri, această imprimantă de etichete portabilă oferă o valoare excelentă pentru p..

Imprimanta Epson LabelWorks LW-700
Imprimanta Epson LabelWorks LW-600P
Imprimanta Epson LabelWorks LW-Z710
Imprimanta Epson ColorWorks C3500

EPSON

Imprimanta Epson ColorWorks C3500

34180 lei

Imprimanta Epson TM-C3500 oferă o imprimare color completă de calitate a etichetelor, etichetelor de preț, biletelor și multe altele. Combinația de viteze rapide de imprimare de pâ..

Sistem de publicare CD/DVD Epson Discproducer PP-50II (C11CH41021)
Sistem de publicare CD/DVD Epson Discproducer PP-100III (C11CH40021)
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
IMPRIMANTE CU BANDĂ

    O imprimantă cu bandă este o imprimantă care imprimă pe materialele de etichetă autoadezive și / sau pe carduri (etichete). O imprimantă cu bandă cu tastatură încorporată și afișaj pentru utilizare autonomă (neconectată la un calculator separat) este adesea numită producător de etichete. Imprimantele cu bandă sunt diferite de imprimantele obișnuite, deoarece trebuie să aibă mecanisme speciale de alimentare pentru a gestiona materialul rulat sau stocul de foi de rupere. Conectivitatea obișnuită pentru imprimantele cu etichete include: RS-232 serial communication, Universal Serial Bus (USB), Ethernet și diverse tipuri de wireless. Imprimantele pentru etichete au o mare varietate de aplicații și funcții, inclusiv gestionarea lanțului de aprovizionare, marcarea prețurilor de vânzare cu amănuntul, etichetarea ambalajelor, marcarea produselor etc.

     Totuși , dacă aveți dubii în alegerea IMPRIMANTEI CU BANDĂ, operatorii noștri  sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați   direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU, STR. ISMAIL 9.