Catalog de produse

IMPRIMANTE PORTATIVE

Imprimanta Canon Zoemini PV123

Imprimanta Canon Zoemini PV123

2099 lei

Elegantă, subțire și ușoară, această imprimantă de buzunar este accesoriul mobil perfect oriunde te duci!    Obțineți filtrarea, editarea și tipărirea imaginilor de pe di..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
IMPRIMANTE PORTATIVE
O imprimantă portabilă este un dispozitiv periferic care permite utilizatorului să creeze copii pe hârtie ale datelor stocate sau colectate de dispozitive digitale, prin Universal Serial Bus (USB) sau Bluetooth.

    O imprimantă portabilă este mai mică, compactă și fără fir și poate fi ușor mutată și transportată dintr-un loc în altul. Caracteristici precum încărcarea ușoară a hârtiei, viteza rapidă de imprimare și designul ușor o fac convenabilă și ușor de utilizat.

    Caracteristici precum încărcarea ușoară a hârtiei, funcțiile flexibile și funcționarea fără fir o fac potrivită pentru o varietate de industrii, cum ar fi comerțul cu amănuntul, asistența medicală, transportul și altele. Altele includ sectoarele ospitalității și producției. Imprimantele portabile, cunoscute și sub numele de imprimante mobile, pot imprima toate formatele de documente, inclusiv suita Microsoft Office și pdf. În prezent, imprimantele portabile sunt clasificate în imprimante cu jet de cerneală, termice, în dependență de tehnologie. Acest lucru permite procesarea mai rapidă și mai precisă a datelor și o documentare eficientă.