Catalog de produse

IMPRIMANTE

Subcategorii


Laminator Osmile L200 A4 White

Osmile

Laminator Osmile L200 A4 White

545 lei

Mașină de laminat la rece și la cald pentru fotografie, hârtie, documente etc. Format A4.Poate fi utilizat pe scară largă în școală, birou și acasă. Pornire rapidă, ușor de operat...

Lichidare de stoc
Multifuncţională HP DeskJet 2710 Black

HP

Multifuncţională HP DeskJet 2710 Black

1040 lei 1080 lei

Modul simplu de a obține elementele esențialeCu configurarea perfectă de pe calculator și imprimarea de încredere, vă puteți ocupa de nevoile dvs. de imprimare, scanare și copiere ..

Distrugator de documente ESPERANZA RAZOR EN103

Distrugator de documente ESPERANZA RAZOR EN103

1350 lei

Distrugeți cu ușurință documentele inutile    Distrugator de documente Esperanza este un dispozitiv de încredere pentru casă și birou. Acest distrugator de documente efic..

Imprimanta Epson LabelWorks LW-400
Scaner Epson Perfection V19
Imprimanta Epson LabelWorks LW-400VP

EPSON

Imprimanta Epson LabelWorks LW-400VP

1899 lei

Găzduit într-o husă de transport robustă, cu o jachetă de cauciuc de protecție și două benzi de 4 metri, această imprimantă de etichete portabilă oferă o valoare excelentă pentru p..

Lichidare de stoc
Multifuncţională Canon Pixma TR4640

CANON

Multifuncţională Canon Pixma TR4640

2055 lei 2160 lei

PIXMA TR4640 este o imprimantă multifuncțională versatilă, compactă și ușor de configurat și utilizat, care vă permite să copiați, să scanați și să trimiteți prin fax documente cu ..

Multifuncţională Canon Pixma E3440 Black

Multifuncţională Canon Pixma E3440 Black

2240 lei

Canon PIXMA E3440Imprimați, scanați și copiați cu imprimanta noastră multifuncțională de bază pentru casă și birou. Este extrem de ușor de configurat și utilizat și acceptă și impr..

Imprimanta Epson L120, A4

EPSON

Imprimanta Epson L120, A4

2265 lei

    Epson L120 Printing Factory este cea mai accesibilă imprimantă din această serie. În plus, se remarcă prin dimensiunile cele mai compacte ale întregii linii..

Copertator Renz Private Bind

Copertator Renz Private Bind

2300 lei

Budget Renz Private Bind pentru legarea cu arcuri din plastic pentru volume mici de lucru.Caracteristicile Renz Private Bind Binder:• are dimensiuni compacte;• echipat cu o ajustar..

Lichidare de stoc
Imprimanta HP Laser M107a

HP

Imprimanta HP Laser M107a

2350 lei 2450 lei

Îmbunătățiți estetica biroului dvs. cu o imprimantă care se potrivește aproape oriunde.Produceți text clar, negru și imagini vibrante.Mizați pe o imprimantă laser de înaltă perform..

Imprimanta Canon Pixma TS704, А4

CANON

Imprimanta Canon Pixma TS704, А4

2450 lei

CANON PIXMA TS704O imprimantă compactă și accesibilă, cu opțiuni largi de conectivitate, oferă performanțe ridicate și ușurință de utilizare în casa sau la birou.Imprimantă compact..

Afişare 1 - 12 din 409 (35 pagini)
IMPRIMANTE

    În ziua de azi , printerul a devenit un lucru obișnuit pentru fiecare, fie că este necesitatea să printați un document , o evaluare, un proiect sau un print pe haină, apare necesitatea de a procura un printer calitativ  și cu termen de funționare durabil. De aceea, în ajutorul dumnevoastră, este prezentată gama largă de dispozive de care dispunem noi.

Pe site-ul nostru Printerra.md fiind prezentate imprimantele din diferite categorii și cu diferite specificații:

  • Gama budget si pro , toate fiind la un preț accesibil, la fel fiind prezente și unele reduceri;
  • Cu jet de cerneală sau cu laser, chiar puteți cumpăra o imprimată matricială;
  • Cu conexiune la Wi-Fi și la Ethernet;

    Un plus mare la tot numărul de produse, pe care îl avem, este hârtia specială pentru imprimare, cum ar fi: mate, lucioasă etc. Hârtia importă la fel de mult , cât și printerul, la calitatea imaginii sau imprimării, din cauza dată e bine inițial să vă decideți, pentru ce aveți nevoie de imprimantă, astfel veți stabili caracteristicele necesare ale dispozitivului de care aveți nevoie.

Totuși , dacă aveți dubii în alegerea unui DEVICE, operatorii noștri sunt gata să vă consulte în orice moment sau  aveți posibilitatea să vă adresați  direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR.BUCUREȘTI 14.