Catalog de produse

Reparatii imprimante UV

Lăsați o cerere

Managerul nostru vă va contacta în scurt timp pentru a clarifica toate detaliile.
PRINTERRA Service Center este o companie consacrată cu zeci de ani de experiență specializată în întreținerea echipamentelor de birou, inclusiv a imprimantelor UV. Compania are increderea clientilor sai datorita calitatii ridicate a serviciilor oferite. Principalele activități ale PRINTERRA includ:

• Diagnosticare: Compania are cunoștințe de specialitate în domeniul diagnosticării diferitelor tipuri de echipamente de birou, inclusiv imprimante UV. Acest lucru vă permite să identificați rapid și precis problemele și defecțiunile dispozitivelor.

• Prevenire: PRINTERRA oferă măsuri preventive pentru a vă menține echipamentele de birou în stare bună de funcționare. Aceasta poate include verificarea regulată, curățarea, lubrifierea și alte măsuri pentru a preveni eventualele defecțiuni.

• Reparații: Tehnicienii PRINTERRA au abilitățile și experiența de a repara o varietate de echipamente de birou, inclusiv imprimante UV. Acestea garantează reparații în cel mai scurt timp posibil, ceea ce este deosebit de important pentru afacerile care depind de buna funcționare a echipamentelor.

• Consultanță gratuită: Compania oferă clienților posibilitatea de a primi consultații gratuite cu privire la întreținerea și repararea echipamentelor de birou. Acest lucru îi ajută pe clienți să înțeleagă problemele și să ia decizii informate.

• Calitate dovedită: PRINTERRA garantează calitatea înaltă a lucrărilor sale. Acest lucru este confirmat de experiența lor de zece ani, încrederea clienților și feedback-ul pozitiv.

Daca doriti sa comandati service sau reparatii echipamente de birou, puteti contacta adresa: Chisinau, str. Izmail 9. Vi se va oferi posibilitatea de a obține o consultație gratuită și de a comanda serviciile necesare. Specialiștii cu experiență PRINTERRA vor fi bucuroși să vă ajute să asigurați funcționarea fără probleme a echipamentului dumneavoastră.

PREȚURILE DE REPARARE A IMPRIMANTELOR UV


Denumirea serviciuluiPreț, Lei
1.Ieșirea curierului în raza Chișinăului70
2.Diagnosticare fără reparații în service centerGratis
3.Reparațiade la 500

Apreciem fiecare comandă și ne străruim întotdeauna să ne asigurăm că clienții noștri vor deveni clienți permanenți.