Catalog de produse

Despre companie

Compania PRINTERA - este o mulțime de oameni. Unii dintre noi iubesc muzica altcineva nu-și poate imagina viata fără să călătorească. Dar avem valori comune. Ceea ce ne unește. Ne sprijinim reciproc fără dispute și compromisuri. Ce ne ajută în dezvoltarea ulterioară. Sunt doar 5 valori principale, dar fiecare din ele este extrem de importanta pentru fiecare dintre noi.

 1. Compania – suntem noi.

 Fiecare angajat al PRINTERA se simte parte a întregului. Compania noastra este o echipa de oameni cu cunostinte, experienta si idei pe care le implementam. Fiecare dintre angajații noștri este mândria noastră, pentru că toți contribuim la dezvoltarea companiei.

 2. Parteneriatul reciproc avantajos.

 Nu suntem dezbinati. Acționăm împreună. Pentru noi, rezultatul total de mâine este mai important decât rezultatul personal astăzi. De aceea este atât de important să lucrăm în spirit de echipa și să ne îndeplinim obligațiile. Acționăm și luăm decizii nu ca angajați, ci ca parteneri.

 3. Dezvoltarea rapidă.

 Dezvoltarea, desigur, este foarte importantă. Scopul nostru este să ne dezvoltăm rapid. Pentru a crește rapid, ne îmbunătățim în mod constant tot ceea in ce ne implicăm.

 4. Proactivitate.

 Inițiativa și inventivitatea sunt lucrurile pe care le arătăm în lucru nostru. Datorită acestui fapt, nu rămânem mult timp într-un singur loc si suntem în creștere.

 5. Calitatea.

 Oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate și la cel mai înalt nivel. Controlăm acest lucru foarte dur și scrupulos. Ne străduim să fim primii dintre cei mai buni din domeniul imprimării cu jet de cerneală și laser.

PRINTERRA SHOP S.R.L

C/d. : MD75PR002251103506001498
BIC : "PROCREDITBANK" S.A or. Chișinău
C/f. : 1010600012034
TVA : 0506501
Adresa juridică : mun. Chisinau str. Cornului 3/2, ap.30 
Adresa fizica : mun. Chisinau str. Ismail 9