Catalog de produse

Repararea imprimantelor laser

Lăsați o cerere pentru echipament de reparații

Managerul nostru vă va contacta în scurt timp pentru a clarifica toate detaliile.

Centrul de service PRINTERRA are opt ani de experiență în domeniul deservirii și detine încrederea clienților. Compania diagnostichează echipamentele de birou, deservirea preventivă și repararea imprimantelor laser, oferă servicii gratuite de consultanță și recuperarea echipamentelor fără cozi și deservirea preventivă planificată în baza unui acord. Centrul de service oferă servicii de reparatii a dispozitivelor de birou: de la imprimante laser și fax la copiatoare mari și plottere de format mare. Reparația se efectuează în cel mai scurt timp posibil, iar calitatea este garantată.

Servicii de reparații imprimante laser

Centrul nostru service este un service profesional pentru repararea imprimantelor laser din Chișinău. În cazul unei defecțiuni a imprimantei, diagnosticăm cu atenție echipamentul și apoi inlaturam defectiunele în următoarele zile după diagnostica. În plus, este posibil iesirea inginerului la loc in orice cartier al Chișinău.

Ce imprimante noi reparam si deservim ?

Compania oferă o gamă largă de servicii pentru branduri populare și mai puțin obișnuite, astfel încât fiecare proprietar este capabil să se adreseze pentru ajutor. Modelele de imprimante pe care noi le deservim si le reparam in Chișinăui:

 • Canon
 • HP
 • Kyocera
 • Samsung
 • Brother
 • Xerox
 • Epson
 • Ricoh

Cu toate acestea, chiar și proprietarii de branduri nepopulare pot aplica pentru service, deoarece calificarea inginerilor și entuziasmul lor vor permite să inlature defectele într-un timp scurt și la un nivel adecvat, astfel încât calitatea să fie 100% garantată. Deservim imprimantele la un preț rezonabil - acest lucru ne permite să facem serviciile accesibile chiar și pentru persoanele cu un nivel mediu de venit.

Repararea imprimantelor laser în compania PRINTERRA: de înaltă calitate și de încredere

Centrul de service face posibil în cel mai scurt timp apelul inginerului la domiciliu în trei moduri posibile: completarea unei anchete speciale pe site cu descrierea problemei, apel la numărului indicat pe site sau utilizarea serviciului de "apel înapoi".

Costul serviciilor de reparare a imprimantelor laser

Pretul deservirii unei imprimante, precum și alte echipamente, este indicată în secțiunea corespunzătoare a site-ului oficial al PRINTERRA. Costul fiecărui serviciu justifică calitatea și efortul, iar rezultatul vă va face să uitați de defecțiuni pentru o lungă perioadă de timp și să vă bazați pe noi dacă există dificultăți în funcționarea echipamentului.

De ce să alegeți PRINTERRA? 

 • Realizăm reparatia diferitor modele de imprimante laser la un cost rezonabil, ceea ce face posibilă furnizarea de servicii accesibile clienților cu un buget mic;
 • Motivul principal este experiența companiei —  opt ani în domeniul serviciilor tehnice spune multe;
 • Profesionalismul inginerilor și entuziasmu —  garant de servicii de înaltă calitate și de prevenire a defectiunilor suplimentare;
 • Repararea imprimantelor in Chișinău de catre inginerii va fi efectuata cât mai curând posibil. Viteza de implementare și de prevenire vă va permite să nu pierdeți timpul în așteptare, dar să ajungeți rapid la lucru;
 • Condițiile favorabile pentru deservirea in cadrul contractului devin atractive pentru clienții obișnuiți;
 • Detinem increderea clienților.

PRINTERRA nu numai că va furniza deservirea corespunzătoare a imprimantelor laser, ci va mulțumi pe toti cu atarnarea fata de lucru.

Reparăm imprimantele HP, Canon, OKI, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Xerox, Epson și alți producători. Ne asumăm organizarea reparatiei și întreținerea imprimantelor in Chișinău.

Imprimanta nu funcționează?

Acum aceasta este problema noastră. Experții noștri vor repara imprimanta într-un timp scurt. Diagnosticarea se efectuează atât în centrul de service PRINTERRA, cât și la locația unde se afla. Plecăm în orice cartier din Chișinău.

Cum să apelati un inginer pentru reparația echipamentelor de birou?

Pentru repararea echipamentelor de birou, clienții noștri utilizează serviciul "Apelarea inginerului". Pentru a apela un inginer pentru reparația echipamentelor de birou, utilizați una dintre următoarele metode:

 • La telefonul: (022) 803-381
 • Completati online-ancheta - descrieti pe scurt problema aparuta
 • Solicitati  si noi vom reveni cu un apel

PREȚURILE DE REPARARE A IMPRIMANTELOR


Denumirea serviciului Pret, Lei
1. Iesirea inginerului in raza Chișinăului 70
2. Diagnostica fara efectuarea de reparații în biroul clientului 70
3. Diagnosticare fără reparații pe loc Gratis
4. Reparatia (laser, format А4 до 12 pag./min) от 150
5. Reparatia imprimantei (laser, format А4 de la 12 pana la 20 pag./min.) от 200
6. Reparatia imprimantei (laser, format А4 de la 20 pana la 30 pag./min.) от 250
7. Reparatia imprimantei (laser, format А3) от 350
8. Reparatia imprimantei (laser color) от 250

Apreciem fiecare comandă și ne străduim întotdeauna să ne asigurăm că clienții noștri devin clienți permanenți.