Catalog de produse

IMPRIMANTE MATRICIALE

Imprimanta Epson LX-350

EPSON

Imprimanta Epson LX-350

4420 lei

    Epson LX-350 este o imprimantă matricială rapidă și fiabilă. LX-350 poate tipări simultan 1 exemplar original și 4 copii, astfel că este o imprimantă deoseb..

Imprimanta Epson LQ-630

EPSON

Imprimanta Epson LQ-630

8946 lei

    EPSON LQ-630 este o imprimantă compactă, accesibilă și extrem de fiabilă, nouă imprimantă EPSON cu matrice cu 24 de ace. Proiectat pentru imprimare rapidă ș..

Imprimanta Epson LX-1170 II

EPSON

Imprimanta Epson LX-1170 II

6300 lei

    Printre avantajele imprimantei LX-1170II se numără nu numai viteza mare de imprimare: 300 cps la draft de 10 cpi, ci și flexibilitatea în lucrul cu hârtia, ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
IMPRIMANTE MATRICIALE

     Imprimanta matricială lucrează pe baza unui set de ace și a unei benzi de imprimare, acele sunt conduse de elecromagneți, ele lovesc hârtia printr-o panglică de cerneală, mecanismul dat se aseamănă cu cel al mașinei de tapat. Imprimantele date fac parte din categoria veche de printere, sunt zgomotoase, au capacitate limitată de imprimare color, dar materia primă ( hartia rulantă, cartușele) sunt mai ieftine, ce permite economisirea suplimentară.

Pe site-ul nostru Printerra.md aveți posibilitatea să cumpărați mai multe tipuri de IMPRIMANTE MATRICIALE ale mărcii Epson.

Totuși , dacă aveți dubii în alegerea IMPRIMANTEI MATRICIALE, operatorii noștri sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR.BUCUREȘTI 14.