Catalog de produse

Compatibile

Toner cartridge Minolta TN-114 413gr

Konika Minolta

Toner cartridge Minolta TN-114 413gr

350 lei

pentru imprimanta laser culoare: Negru producător imprimantă: Konica Minolta număr de cartușe: 2 buc. resurse 11500 pagini..

Toner cartridge Minolta TN-116/TN-118 280gr

Konika Minolta

Toner cartridge Minolta TN-116/TN-118 280gr

350 lei

pentru imprimanta laser culoare: Negru producător imprimantă: Konica Minolta număr de cartușe: 2 buc. resurse de 12.000 de pagini..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

     Cărtușele compatibile KONICA MINOLTA – cărtușe produse de altă companie, cel mai mare avantaj al lor fiind faptul că sunt la un preț mai redus decât cele originale și calitatea practic este identică cu cea a originalelor, pot fi reîncărcate.

Pe site-ul nostru sunt prezente și aveți posibilitatea să cumpărați, până când, doar 2 modele de cărtușe compatibile KONICA MINOLTA. Se recomandă să procurați cărtușe originale KONICA MINOLTA, din motivul că calitatea lor oricum este la un nivel mai avansat, decât cele compatibile, dar cărtușele compatibile sunt la un preț mai redus.

În cazul, în care aveți dubii în alegerea CĂRTUȘELOR COMPATIBILE KONICA MINOLTA, operatorii noștri sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR.BUCUREȘTI 14.