Catalog de produse

PLOTTERE DE TĂIERE

Subcategorii

Tăietor GLD A4

Tăietor GLD A4

555 lei

..

Tăietor (trimmer) Sigma pentru hârtie A3 624x214x77mm

SIGMA

Tăietor (trimmer) Sigma pentru hârtie A3 624x214x77mm

750 lei

Tăietorul Sigma A3 este fabricat din plastic și metal și are o grilă pentru mai multe dimensiuni.Marca - SigmaMaterial - plastic, metalCuloare neagrăLungimea tăieturii, cm - 32Tip ..

Tăietor 858 A3+

Tăietor 858 A3+

4180 lei

..

Plotter de tăiere SILHOUETTE Portrait 3

SILHOUETTE

Plotter de tăiere SILHOUETTE Portrait 3

4950 lei

Plotter de tăiere Silhouette Portrait 3 lățime de 20 cm, realizează tăierea precisă a vinilului, hârtiei, cartonului, materialului, filmului cu transfer termic, pâslă tare, foamira..

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 White

SILHOUETTE

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 White

7495 lei

Cameo 4 este un tăietor de format A3 , care vă permite să faceți tăieturi precise pe vinil, carton, material etc.Caracteristicile aparatului includ:Lățimea tăierii 30 cm (atunci câ..

Plotter MT721

MICROTEC

Plotter MT721

8640 lei

    Plotterul de tăiere 721 este un dispozitiv de tăiere a imagini, precum și a hârtiei autoadezivă și a altor materiale. În fiecare zi vă puteți întâlni cu rezultatul l..

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 PRO

SILHOUETTE

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 PRO

13450 lei

Cel mai recent tăietor de la Silhouette Cameo Pro a sosit în sfârșit. O mașină - un milion de posibilități! Lama sa mică poate acum să apese cu greutatea de până la 5..

Cutter de ghilotină 450VS+

Cutter de ghilotină 450VS+

28960 lei

Afișajul digital arată poziția spatelui (oprire spate prospect) cu mare precizie. Panoul de control are o tastatură numerică pentru introducerea parametrilor (coordonatele) tăierii..

Tăietor (trimmer) Sigma pentru hârtie A4 330x160mm
Plotter MT1100

MICROTEC

Plotter MT1100

11950 lei

Plotter de tăiat MT-1100, este un tăietor modern în care sunt implementate tehnologii avansate.     Acest model se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată,..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
PLOTTERE DE TĂIERE

Ce este un ploter de tăiere?

Practic, un plotter de tăiere este o mașină de tăiere pe scară largă, care pot fi decupate imagini mari (sau litere și cifre). Acest lucru se face pe o suprafață plană, unică prin utilizarea unui cuțit de tăiere de specialitate similar cu un stilou tradițional plotter. Cu toate acestea, spre deosebire de pen-ul tradițional plotter, un cuțit de tăiere pe un plotter de tăiere trebuie să fie capabil să se rotească chiar și mai liber, în scopul de a face reduceri necesare, deoarece se misca capul plotter. De aceea, cuțite de tăiere pe aceste mașini sunt montate pe partea de sus a-rulmenți cu bile pentru a ajuta cu acest proces.

Cum functioneaza?

De obicei, cuțite plotter automate tăiate într-o bucată de material (hârtie, Mylar sau vinil), care este situată pe suprafața plană a plotterului. Aceasta-taiere automata este realizat, deoarece plotterul este conectat la un calculator, care este echipat cu un design de tăiere specializate sau programe de desen software de calculator. Aceste programe specializate de software de calculator sunt responsabile pentru trimiterea dimensiunile de tăiere necesare sau modele pentru a comanda cuțitul de tăiere pentru a produce nevoile corecte de tăiere a proiectului. Materialul care urmează a fi tăiat (de obicei vinil) este fie roll hrănite sau sheet-alimentat prin plotter automat și odată ce ajunge în serviciul de tăiere plat, cuțitul de tăiere face rapid reducerile necesare înainte de a elementului sub formă de rulouri de pe suprafața de tăiere plană pentru a face cameră pentru elementul următor care urmează să fie tăiate.

Totuși , dacă aveți dubii în alegerea un PLOTTER DE TĂIERE , operatorii noștri sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați  direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR. ISMAIL 9.