Catalog de produse

1) De ce se usucă cartușele și cum se rezolvă acestă problemă ?

  • Volumele de imprimare prea mari sau prea mici;
  • Șederea de lungă durată;
  • Utilizarea consumabilelor de calitate scăzută;

    Toate acestea pot duce la uscarea cartușelor. Analizând ce este un cartuș pentru imprimantă, utilizatorii încep să înțeleagă mecanica de funcționare a lor și fac diagnostica corect, și află motivul din care imprimanta sau MFP-ul încetează brusc să mai imprime. Cel mai întâlnit caz este atunci când vopseaua se usucă, din cauza că imprimanta nu a fost folosită un timp îndelungat sau a fost utilizată cerneală incompatibilă , de calitate rea sau neoriginală.

Cel mai simplă metodă de a remedia situația dată este prin curățarea dispozitivului , aproape fiecare imprimantă are o funcție care permite curățarea automată a duzelor. Acest lucru poate ajuta, dar cel mai fregvent apare necesitatea  de a recurge la curățarea manuală.

Ce puteți face dacă cartușul este uscat?

  • Cumpărați un lichid de spălare pentru imprimante și nu amestecați cu alte lichide improvizate;
  • În cazuri extreme, puteți folosi apă distilată;

    Este necesar să umeziți discurile de vată cu lichid și să instalați cartușele cu duzele în jos pe discuri de vată . Trebuie să așteptați în jur 10 ore, apoi puneți cartușele înapoi și curățițe-le cu ajutorul funcției de autocuratire a duzelor.


Dar dacă totuși nu vă descurcați, puteți să vă adresați după ajutor la adresa: Chisinau, str. Izmail 9., compania Printerra.


Ieşire din cont

Ai ieşit din contul tău. Puteţi părăsi calculatorul în siguranţă.

Coşul de cumpărături a fost salvat, Produsele din coş vor fi restaurate la următoarea autentificare.